- Sjokolademuffins
- 150 g sukrinsukker
- 100 g smør romtemperert
- 2 egg ( et om gangen)
- 1 ts bakepulver
- 2 dl FLØTE
- 1 ts vaniljepulver
- 200 g sjokolade ( mørk sukkerfri)
- Begynn med romtemperet smør, sukrinsukker og vaniljepulver i en bolle,piskes godt sammen minst 2 min til det har en fluffig konsistens.
- Før du tilsetter 1 og 1 egg om gangen( romtempererte egg)
- Bland sammen mel og bakepulver sikt det forsiktig inn i røren IKKE slå luften ut, tilsett fløten.
- stekes i 20 min på 200 g
- fyll:
- Del 1 Sjokolademix
- 110 g kakao
- 236 g kokende vann
- 2 ts vanilje exstrakt
Del 2
- 200 g mørk sjokolade
- 240 g sukrinsukker
- 60 ml vann
- 145 g kremfløte
- 35 g usaltet meierismør
Sjokolademix:
Kok opp vann, hell sjokolade og vanilje exstrakt i en bolle, hell det kokende vannet over.
Rør godt og sett tilside.
Smelt sukrinsukker og vann , ta kjelen av platen og tilsett fløten. Rør godt til det ser ut som myk karamell ,tilsett smør og sjokolademix bland alt godt sammen.
Hell røren over i en ny bolle,la røren avkjøle i romtempratur noen timer. Fyll en sprøytepose og dekorer.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar